69751805761-6973361360-6973071428 Ολυμπιακών Αγώνων, Έξοχη 454 45, Ιωάννινα geopanee@yahoo.gr
hero image
 
 


ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
GEO PAN - ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ε.Ε. | Εργα πρασίνου -Κοπή Δέντρων - Κλάδεμα Δέντρων - Καθαρισμοί Οικοπέδων - Συντήρηση Κήπων Ιωάννινα

 
 
 
 

 
 
Η εταιρεία ''GEOPAN - ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ'' αναλαμβάνει  την συντήρηση του κήπου σας. 

Η διατήρηση του  όμορφου κήπου σας σε καλή κατάσταση με κουρεμένο καταπράσινο γκαζόν και όμορφα περιποιημένα λουλούδια προσδίδει μια χαρούμενη νότα στην καθημερινότητα σας. Μπορείτε λοιπόν να μας εμπιστευτείτε, διότι με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε θα συντηρήσουμε τον κήπο σας έτσι ώστε να ζωντανέψουν ακόμα περισσότερο τα φυτά και το γρασίδι που περιέχονται μέσα σε αυτόν.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε ολοκληρώσει αμέτρητες συντηρήσεις και γνωρίζουμε πολλά ώστε να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις απαιτήσεις σας και τι χρειάζεται για να διατηρείται ένας κήπος όμορφος αισθητικά αλλά και πεντακάθαρος. 


 


 
 


 

 

  
   
 


 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕνα σας συντηρήσουμε τον κήπο σας όπως του αρμόζει. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Ενδεικτικά:
   
 
  Τοποθέτηση γκαζόν
  Φύτεμα λουλουδιών
  Φύτεμα δεντρων
 
  Φροντίδα λουλουδιών

  Κούρεμα γκαζόν

  Κλάδεμα δέντρων και θάμνων
  Καθάρισμα του κήπου
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Στόχος της εταιρείας μας είναι πάντα η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας, με ασφάλεια, επαγγελματισμό, καθώς και το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα .
(Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015)
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςμην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.