69751805761-6973361360-6973071428 Ολυμπιακών Αγώνων, Έξοχη 454 45, Ιωάννινα geopanee@yahoo.gr
hero image
 
 


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ
GEO PAN - ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ε.Ε. | Εργα πρασίνου -Κοπή Δέντρων - Κλάδεμα Δέντρων - Καθαρισμοί Οικοπέδων - Συντήρηση Κήπων Ιωάννινα

 
 
 
 

 
 
Η εταιρεία ''GEOPAN - ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ'' αναλαμβάνει τον καθαρισμό του οικοπέδου σας σε οποιοδήποτε μέρος και αν βρίσκεται. 

Το προσωπικό μας είναι εξειδικευμένο και έχει ολοκληρώσει εκατοντάδες καθαρισμούς οικοπέδων όλα αυτά τα χρόνια. Ο καθαρισμός του οικοπέδου σας είναι μία διαδικασία η οποία πρέπει να γίνεται τουλάχιστον μια φορά το χρόνο. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι, ένα οικόπεδο γεμάτο από ξερή βλάστηση ή ακατάλληλα υλικά μπορεί να συμβάλλει στην εξάπλωση μιας πυρκαγιάς. Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει οτι σε περίπτωση μη καθαρισμού του οικοπέδου του ''απειλείται'' από το νόμο με βαρύτατο πρόστιμο αλλά ακόμα και με φυλάκιση. 

Όπως καταλαβαίνετε είναι υποχρέωση του κάθε πολίτη να καθαρίζει το οικόπεδό του. Γνωρίζοντας λοιπόν αυτήν την ανάγκη, η εταιρεία μας φροντίζει για εσάς και προσφέρει πακέτα με πολύ ανταγωνιστικές τιμές για τον καθαρισμό των οικοπέδων σας. Μπορούμε να αναλάβουμε καθαρισμούς οικοπέδων στα Ιωάννινα και στις γύρω περιοχές, στα Ιόνια νησιά αλλά και σε όλη την Ελλάδα κατόπιν συννενόησης.  


 
 


 

 

  
   
 


 
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕνα καθαρίσουμε πλήρως το οικόπεδό σας. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας. Ενδεικτικά:
   
 
  Κοπή Δέντρων
  Κλάδεμα Δέντρων
  Αποψίλωση χόρτων
  Αποψίλωση θάμων
 
  Απομάκρυνση μπαζών 

  Απομάκρυνση επικίνδυνων υλικών

  
 
 
   
   
 
 
 
 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Στόχος της εταιρείας μας είναι πάντα η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας, με ασφάλεια, επαγγελματισμό, καθώς και το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα .
(Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015)
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςμην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.