69751805761-6973361360-6973071428 Ολυμπιακών Αγώνων, Έξοχη 454 45, Ιωάννινα geopanee@yahoo.gr
hero image
 
 


ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΛΑΘΟΦΟΡΩΝ
GEO PAN - ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ Ε.Ε. | Εργα πρασίνου -Κοπή Δέντρων - Κλάδεμα Δέντρων - Καθαρισμοί Οικοπέδων - Συντήρηση Κήπων Ιωάννινα

 
 
 
 

 
 
Η εταιρεία ''GEOPAN - ΝΙΚΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ & ΥΙΟΣ'' με έδρα τα Ιωάννινα ενοικιάζει καλαθοφόρα μηχανήματα. Διαθέτουμε σύγχρονα μηχανήματα και έμπειρους χειριστές με σκοπό να σας παρέχουμε ασφαλή την υπηρεσία της ενοικίασης των καλαθοφόρων μας.

Τα καλαθοφόρα μας είναι κατάλληλα για πολλών ειδών εργασίες όπως οι ελαιοχρωματισμοί , συντηρήσεις κτιρίων, μονώσεις, κοπές και κλάδεμα υψηλών δέντρων και άλλου είδους οικοδομικές εργασίες. Πάντα συντηρημένα στην ώρα τους και  με όλες τις πιστοποιήσεις τα καλαθοφόρα μηχανήματά μας είναι έτοιμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα Ιωάννινα, στα Ιόνιο νησιά και σε όλη την Ελλάδα. 

Η ενοικίαση των καλαθοφόρων μας γίνεται σε ασυναγώνιστες τιμές και προσφέρεται κατόπιν συννενόησης. 


 
 
 
 
 

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
Στόχος της εταιρείας μας είναι πάντα η σωστή και άμεση εξυπηρέτησή σας, με ασφάλεια, επαγγελματισμό, καθώς και το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα .
(Η εταιρεία μας είναι πιστοποιημένη με το σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης ISO 14001:2015)
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μαςμην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να δώσουμε λύση σε κάθε σας πρόβλημα, ανεξαρτήτως μεγέθους και δυσκολίας.